Bestil til jul 2020

Skive Lufthavn lørdag d. 12. december mellem 10 og 17.

Sidste bestillingsdag til Skive er lørdag den 21. november.

Vi gør det, vi får appelsinerne hjem, men vi tager hensyn til hinanden

Det bliver lidt anderledes i år, og det er der selvfølgelig en velkendt grund til. Vi laver det sådan, at I får en mail med et anbefalet tidspunkt at afhente jeres ting i lufthavnen. Det er en anbefaling, så kan I ikke komme på det tidspunkt, kan I selvfølgelig godt afhente alligevel, men det er for at få spredt os.

Det er muligt at betale med Mobilepay før I kommer, og der opgiver I det ordrenummer, der står på jeres bekræftelse – på den måde kan I køre direkte ned i hangaren og hente jeres varer, hvis I ikke vil ind og kigge i terminalbygningen.

Vil I ind og slappe list af, før turen går videre, udleverer vi masker og der er selvfølgelig sprit ved døren – maskerne bæres mens man står og går, men ikke når man sidder ved de spredte borde. Vi passer på hinanden!

Vil man bestille til afhentning i Fiskehuset i Thisted skal man bare sende en mail til: mail@fiskehuset.dk eller ringe til Fiskehuset på tlf. 97 92 09 86 – også senest den 21. november.

I kan også bare bestille når I er nede i butikken alligevel – det kan der også komme en tradition ud af!!

Her kan man også hente det bestilte lørdag den 12. december, men fra 14 – 16 og ellers alle Fiskehusets almindelige åbningstider.