Home > Forsiden
Home
Forsiden
Jacob
Neus
Vicente
Koncertinfo
Anmeldelser
Video
Billeder
English
Español
Billetter og info
CD
Links og kontakt

 

 

         2 1/2 spanske i det danske

 

Jacobo Christensen Fabuel - violinist

Neus Roig Abellà - sopran

Vicente David Martín - pianist

I perioden fra den 11. til den 15. oktober er det lykkedes os at arrangere nogle koncerter med to musikere og en sopran - alle fra Valencia i Spanien.

Når der står 2 1/2 er det efter udtrykkeligt ønske fra Spanien, da Jacob er halvt dansk, med rødder i Salling og i Thy - og halvt spansk.

 

Onsdag den 11. oktober kl. 19:30 finder koncerten sted i Thise Kirke, torsdag den 12. kl. 19:30 er det Thisted Musikteater og søndag den 15. kl. 15:00 er det Nykøbing Kirke

Jacob og Vicente har flere mødt her på egnen før, da de enten har givet koncerter sammen eller, for Vicentes vedkommende, har deltaget i operaakademiet i Skive eller har akkompagneret flere af de spanske sangere, vi har hørt i Thy, på Mors og Salling.

Det bliver godt,

På initiativ af Kulturforeningen Tysted, og med støtte fra Thisted Musikteater, glæder vi os til at se dem.

En anden uvurderlig støtte, har vi modtaget fra Thise Mejeri og Poul Pedersen uden hvem, det nok ikke ville kunne lade sig gøre og i Thisted og Nykøbing er Sparekassen Thy tryksponsor.

Jacob er kun 17 år gammel, men har allerede en lang erfaring som solist, akkompagnatør og medlem af kammerensembler bag sig. Ved hårdt arbejde, talent og masser af koncerter er han under stadig udvikling og det skorter ikke på opmærksomhed om den unge musiker. Vicente har karriere både som koncertpianist, lærer ved konservatorier og som akkompagnatør for en lang række lyriske sangere. Neus har optrådt i en række operapartier, med solokoncerter og i ensemblesammenhænge.

Før turen til Danmark var Jacob inviteret til Kina i august, hvor han sammen med sin lærer, Vicente Balaguer gav to koncerter.