Appelsiner i Chulilla

“Mine ca. 70 appelsintræer har haft det rigtig svært – lige fra frost, en  brand i hele området og sidst var der en hjælper, der ikke helt hjalp!! En af familiens venner havde forberedt mig på, at der skulle plantes helt om i både 2017 og 19. Det blev der, i efteråret 2021, stod de nyplantede træer smukkere end nogensinde, dernede i dalen – og der var styr på dem! Men så kom pandemien, fulgt op af frost i vinteren og tørken i 2022. Armen, jeg siger jer de trænger til naturens, og min, pleje nu igen! Altid har mine appelsiner, pånær de første år, været suppeleret af venners og bekendtes marker, ellers havde jeg slet ikke nok, og nogle gange var kulden for stor, hvor meget blev mistet, dernede i dalen. Men når de står smukt er det verdens flotteste syn! Billederne siger selv mere end 1000 ord.

Timer kan smutte i ren nydelse, når en kop kaffe og stille klukken forenes med udsigt.

Nu er livet tæt knyttet til både Valencia og Salling – og ingen kan forestille sig hvor godt de to “verdensdele” passer til hinanden!

Træerne var fældet, da Skive Museum stod på marken. De tog en hurtig beslutning og satte markens første citrontræ, der stadig er det træ, der trives allerbedst!!

Nostalgi der får minderne frem – træerne som de så ud lige før fældning.
Klar til at blive sendt til Danmark

Lige siden altid, har jeg prøvet at leje det hus, hvor billedet er taget fra. Med det er der vist ikke behov for ret meget andet!

Bjergsider omgiver Chulilla og tiltrækker klatrere fra hele verden. Der er en på bjergsiden her, man kan du mon se det?